ELEKTRA INSTALLATIE

De juiste elektra installatie in huis

Heeft u plannen om uw elektra installatie uit te breiden of gaat u verbouwen? Schakel Omega Technieken in. Wij nemen graag al uw zorgen uit handen omtrent groepenkasten, extra groepen, vervanging van schakelmateriaal, verlichting, krachtaansluitingen en inductie of fornuis groepen. Bij ons vraagt u gemakkelijk en vrijblijvend een offerte aan voor al uw wensen op het gebied van elektra installatie. Door ons ervaren en deskundige team is geen vraag te gek voor Omega Technieken.
 

Groepenkasten installatie

Een groepenkast is nodig om elektrische apparaten in een huis of pand te voorzien van stroom. We hebben in en om ons hedendaagse huis steeds meer elektrische spullen: waterpompen, zonnepanelen, high-tech keukenapparatuur en nog veel meer. Soms is het hierdoor noodzakelijk om groepenkasten uit te breiden of als deze verouderd zijn te vervangen. Zo weet u zeker dat u kunt genieten van alle gemakken die uw huis vol handige gadgets en apparatuur biedt. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen om uw huis een nog fijnere plek te maken? Neem contact met ons op.

Extra groepen

Een extra groep aanleggen in de meterkast kan nodig zijn wanneer u steeds meer elektrische apparatuur in huis heeft. Door een extra groep wordt overbelasting voorkomen. Een extra groep kan bijvoorbeeld nodig zijn wanneer u een boiler, een vaatwasser of een waterpomp wilt plaatsen. Het aanleggen van extra groepen gaat vaak samen met wat andere werkzaamheden zoals het plaatsen van extra stopcontacten. Wilt u weten of u een extra groep nodig heeft of heeft u hulp nodig bij het aanleggen van deze extra groep? Schakel de installateurs van Omega Technieken in.

Vervanging schakelmateriaal

Door het schakelmateriaal in huis kunnen we de elektriciteit op een veilige manier bedienen. We zetten de lichten ermee aan en uit en we laden onder andere onze telefoons op in het stopcontact. Ook schakelmateriaal is weleens aan vervanging toe. Laad jouw telefoon niet op terwijl je oplader wel in het stopcontact zit of gaat het licht niet meer aan en uit met de schakelaar maar zijn de lichten in de lamp net vervangen? Neem contact op met Omega Technieken en laat een van onze installateurs het probleem verhelpen. Voor u misschien hogere wiskunde, maar voor onze vakmannen een fluitje van een cent.

Elektra installatie voor verlichting

Wilt u mooie lichtspots in de badkamer, in de tuin of langs de trap? Laat onze vakmannen bij u langskomen. Wij adviseren u over de verlichting in uw huis, stellen vrijblijvend een offerte voor u op en voorzien u woning van prachtige verlichting. Zowel inbouw spots, tuinverlichting of reguliere verlichting in huis: onze installateurs zijn van alle markten thuis.

Krachtaansluitingen installatie

Lang gespaard voor een jacuzzi in de tuin of een meevallertje gehad waardoor u nu eindelijk die elektrische kookplaat waar u allang van droomde kan aanschaffen? Dan is het nog wel zaak dat de elektriciteit hiervoor goed is geregeld zodat u hier onbezorgd van kunt genieten. Wanneer u deze nieuwe elektrische apparatuur aanschaft is er een 3-fase groepenkast nodig. Deze apparaten functioneren namelijk op krachtstroom en dat kan alleen met een 3-fase groepenkast. Ook zijn er andere machines, warmtepompen en laadpalen waarvoor een krachtaansluiting nodig is. Hulp nodig bij het installeren van een krachtaansluiting? Bij Omega Technieken bent u aan het juiste adres.

Inductie of fornuis groepen

Steeds meer keukens zijn voorzien van een inductiekookplaat. Hier is elektriciteit voor nodig, in tegenstelling tot de fornuizen waarbij er op gas wordt gekookt. Voor het koken op inductie is vaak een uitbreiding in de groepenkast nodig. Bij Omega Technieken bent u hiervoor aan het juiste adres. Wij voorzien uw groepenkast graag van de nodige uitbreiding. In hoeverre uw groepenkast moet worden uitgebreid, is afhankelijk van uw huidige groepenkast en de inductiekookplaat die u gaat gebruiken. Zo is er bijvoorbeeld de 1-fase inductie plaat van 7400w of de 3-fase (krachtstroom)van 11 kw of 13.6 kw. Benieuwd welke kookplaat u heeft en wat de kosten voor uw uitbreiding zijn? Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Neem contact met ons op en wij brengen vrijblijvend een offerte voor u uit.
BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN DOEN?

06-41939368


WIJ ZIJN BEREIKBAAR VAN MAANDAG TOT VRIJDAG

08:00 - 17:30