Keuken en badkamer installatie

Installatiewerkzaamheden badkamer of keuken

Als u kiest voor een nieuwe indeling van uw keuken of badkamer dan moet ook de installatie worden aangepast. De elektra- water- en afvoer leidingen moet passend worden gemaakt voor de nieuwe opstelling van uw badkamer of keuken. Benieuwd naar de mogelijkheden bij u? Schakel een van onze installateurs in. Zij voorzien u van gedegen advies en brengen vrijblijvend een offerte voor u uit.
 

Badkamer renoveren

Heeft u een nieuw huis gekocht en wilt u uw badkamer volledig renoveren, maar heeft u geen verstand van installaties? Neem dan contact op met Omega Technieken en laat onze installateurs ervoor zorgen dat alles in uw badkamer goed werkt. Zo doet uw vloerverwarming het naar behoren, trekt uw wc fatsoenlijk door, komt er water uit de kraan en staat u niet onnodig onder een koude douche.

Keuken verbouwen

Zijn de keuken en de woonkamer nu twee aparte ruimtes in uw woning en wilt u hier graag één van maken? Dan gaat u uw keuken verbouwen en is de kans groot dat daar ook wat installatiewerkzaamheden aan te pas moeten komen. Onze installateurs helpen u onder andere graag met het plaatsen van stopcontacten op de juiste plek en met het omleggen van de nodige elektra-, water- en afvoer leidingen. Zo kunt u van uw nieuwe open keuken genieten die optimaal werkt en van alle gemakken is voorzien.

Zelf doen of uitbesteden?

U wilt uw badkamer of keuken verbouwen, maar wel tegen een zo laag mogelijk tarief. Is het dan verstandig om de renovatie uit te besteden of zelf te doen? Dat antwoord is afhankelijk van een aantal zaken. Heeft u zelf twee linkerhanden of bent u een echte klusman of -vrouw?

De meeste mensen kunnen het slopen van de oude keuken of badkamer nog wel zelf. Het leiding- en elektriciteitswerk voor de nieuwe keuken of badkamer is echter voor minder mensen weggelegd. Alleen als u voldoende kennis heeft van de juiste voorschriften en de juiste uitvoering dan kunt u wellicht een poging wagen en deze klussen zelf oppakken. De stappen daarna, zoals het betegelen, zijn daarentegen wel weer makkelijker dan het lijkt. Dit kunnen de meeste mensen dus wel zelf.

Wat kost een badkamer of keukeninstallatie

Wat de kosten zijn voor het installeren van uw badkamer of keuken kunnen wij u niet op voorhand aangeven. Hiervoor maken wij graag geheel vrijblijvend een afspraak om bij u langs te komen en een vrijblijvende offerte uit te brengen.
Zelf doen of uitbesteden? Dat ligt dus aan de kennis en kunde die u in huis heeft. Over het algemeen geldt: doe de makkelijke dingen zelf en besteed de technische dingen die gevaren met zich meebrengen uit.

Waarom kiezen voor een installateur?

Als u kiest voor een installateur van Omega Technieken dan bent u ervan verzekerd dat uw installatiewerk wordt uitgevoerd door een ervaren en deskundige installateur. Wij beschikken over de nodige diploma’s en voeren ons werk uit volgens de huidige standaard en geldende normen. Wilt u het installatiewerk van uw nieuwe keuken of badkamer graag uit handen geven aan een specialist? Neem dan contact met ons op zodat we er zo snel mogelijk voor kunnen zorgen dat uw badkamer of keuken uw favoriete plek van het huis wordt.
BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN DOEN?

06-41939368


WIJ ZIJN BEREIKBAAR VAN MAANDAG TOT VRIJDAG

08:00 - 17:30